Välkomna till årsmöte

  • 16 jun 2021

Vid årsmötet väljer vi bl a klubbens styrelse och i år har vi ett behov av att komplettera med kvinnliga ledamöter. Är du intresserad av att vara med och utveckla klubbens verksamhet? Hör av dig!

Snart är verksamhetsåret 2020/2021 för LSK snart slut och i vanlig ordning kommer vi att ha ett årsmöte som i år genomförs onsdagen 29 september. På årsmötet har vi val till styrelsen.

Läget är följande. Vi saknar förslag på 1 kvinnlig ledamot men ser gärna att vi behöver förslag på 2 kvinnliga ledamöter. Utan förslag på kvinnliga ledamöter kommer LSK inte att ha en styrelse enligt föreningens stadgar. I förlängningen innebär det att vi riskerar klubbens framtid.

Nu hoppas och tror vi att du som medlem kliver fram och anmäler ditt intresse att vara med i styrelsen. Hör av dig och visa ditt intresse genom att mejla till linkopingssk@gmail.com så återkommer någon ur styrelsen till dig.

Att vara med i styrelsen är inte något betungande. Vi har styrelsemöte en gång i månaden och det behövs inte några särskilda förkunskaper. Du bidrar med det du kan och tillsammans utvecklar vi klubbens verksamhet!


Hör av dig!

Styrelsen