Nyheter

Sponsoravtal

  • 19 nov 2009

Nu har LSK skrivit nytt sponsoravtal med Sportson!

Bra resultat på distans Bruksvallsloppet

  • 16 nov 2009

I Söndagens tävling i Bruksvallsloppet där världseliten samlats för säsongspremiär tävlande även Eva och Carl från LSK. Båda körde 10 km fristil Eva startade i D 19-20 och slutade på en fin 8:e plats och Carl blev 31:a i H 17-18 Se resultat från helgens tävlingar på denna länk http://www3.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=463086

Tävlingspremiär för Eva och Carl

  • 14 nov 2009

I ett Bruksvallarna med ihållande snöfall och -5 grader var det dags för första tävlingen för våra juniorer. Dagens tävling: klassisk sprint såg ut att bli tuff med meriterade startfält. Carls prolog kändes bra och träningen har gett resultat och ledde till en fin 24e plats. Tyvärr blev den ingen kvartsfinal för Carls del, då det gick vidare 16 åkare. Eva gjorde en bra prolog och beskrev det som sin bästa sprint hittils. Efter prologen slutade hon 15e och fick ladda om till kvartsfinal 2h senare. Kvartsfinalen blev rafflande då en åkare tappade skidan och Eva var nära till vidare avansemang men slutatde på en fin 11 plats. Imorgon står 10 km fritt på schemat. Sammanfattningsvis var detta en fin dag i skidspåren och en sporre för kommande tävlingar.

Läger i Torsby

  • 7 nov 2009

Träningsgruppen var på sitt första läger i Torsby skidtunneln, men även ett pass på Hovfjället. Med bra fart under skidorna är åkarna nu redo för skidsäsongen!