Nyheter

Succe i Götalandsmästerskapen 2010!

• 31 jan 2010

Under helgen har Götalandsmästerskapen arrangerats i Sya, med fina resultat från LSK! Pga av sträng kyla genomfördes alla ungdomstävlingar, individuell och parstafett, under söndagen. Oskar Johansson tog en fin silvermedalj i H 13, stort grattis!! Martin Johansson och Oskar Johansson ,H15-16, tog en oväntad bronsmedalj i sprintstafetten. En mycket bra och imponerande insats av båda killarna! GRATTIS!

DM i Östergötland, 5 medaljer till LSK

• 25 jan 2010

LSK tog 5 medaljer under lördagens DM i Boxholm. Staffan Johansson gjorde en stark comeback i tävlingsspåren och vann H35 klassen. Martin Johansson vann guldmedalj i H15 och Oscar Johansson vann H13 klassen. Silvermedalj blev det till Madelene Forsell i D13 och Kasper Nordenram tog en bronsmedalj i H11.

Spåravgifter / öppettider

• 19 jan 2010

Välkommen till Linköpings skidspår Spåret är öpppet allla dagar mellan 06.00-23.00 Skidåkning på Linköpings konstsnöspår är avgiftsbelagd Dagkort löses i parkeringsautomaten Barn och ungdomar tom 18 år ingen avgift Vuxna 40 kr

Resultatlista Linköpingsrännet

• 11 jan 2010

Efter fina förhållanden kunde årets upplaga av Linköpingsrännet genomföras i Hackefors! Tack alla som gjorde denna helg möjlig!

Fortsatt bra resultat av Eva i juniorcupen!

• 10 jan 2010

Eva åkte idag andra dagen av juniorcupen i Åsarna. Dagens tävling var 5 km klassiskt, och Eva krigade till sig en fin 20 plats!

Resultat från Vattenfall Cup Åsarna

• 9 jan 2010

Eva Johansson deltog i dagens junior tävlingar i Åsarna. Pga den extrema kylan som hägrar i Jämtland,och övriga Sverige, ändrades tävlingsformen från sprint till 5 km fristil. Eva blev 14 tjej i D 19-20, och ligger nu 15:e i totalsammanställningen av Vattenfall Cup.

Fina resultat på Hallbyloppet 6/1

Onsdag 6/1 genomfördes Hallbyloppet i Jönköping med tre LSK ungdomar på startlinjen. Tävlingen genomförde som en jaktstart med skidbyte efter halva distansen i ett drömlikt vinterlandskap och 10 minusgrader. I H13-14 blev Oscar Johansson 2:a, Martin Johansson blev 6:a i H15-16 och i D13-14 slutade Madelene Forsell 7:a.

Segrar i Grosvadssprinten

• 6 jan 2010

LSK fick två klassegrar på Grosvadssprinten i Finspång lördag 2 Januari. I D 9-10 segrade Matilda Johansson och i H 9-10 segrade Edvin Rösliden. LSK hade totalt 8 startande. Resultatlista finns här: http://www1.idrottonline.se/templates/Gallery.aspx?id=483256

Resultat från Nässjöloppet och Morapinglan

• 1 jan 2010

Oscar körde Nässjöloppet 27/12. Han körde bra och blev efter en bra avslutning på loppet 3:a som yngst i H13-14. Eva Johansson och Martin Johansson åkte Morapinglan med fina resultat. Martin slutade på en fin 15:e plats i sin första tävling i H 15 över 5 km. Eva blev 7a i D 19-20, bara sekunden från en 6e plats!