Erbjudande på skidutrustning

  • 11 nov 2020

Tisdag 17 november kl 17.30-19.30 kommer Axelsson i Väderstad med fina erbjudanden på skidutrustning till klubbens medlemmar.

I samband med träningen tisdagen den 17:e november finns Peo Svahn och Klara Isaksson från Axelsson i Väderstad på plats vid Skidgården och visar de senaste produkterna från Madshus. Det kommer finnas möjlighet att känna och klämma på skidor och stavar och att prova pjäxor.

Erbjudande till klubbens barn, ungdomar och tränare:

Vid beställning lämnas upp till 40% rabatt på Madshus racingsortiment.
30% rabatt ges även på hela vallasortimenet från Vauhti och Start samt på juniorstavar från Kv+.

(Övriga medlemmar i klubben som gör en beställning denna kväll får 10% rabatt på alla våra butikspriser.)

Alla varor kan hämtas i butiken i Väderstad ca två veckor senare.

Stenslipa dina skidor
Peo Svahn har en Tazzari RP23 Vario, Tazzaris senaste slipmaskin som är en av de mest avancerade på marknaden. Han står även för vallaservicen i butiken. Lämna dina skidor till oss i samband med klubbträffen så får du dem stenslipade och mättade i hotbox för 695 kr (ordinarie pris 850 kr). Skidorna ska vara rengjorda, utan skyddsparaffin och märkta med namn och telefonnummer. Val av struktur kan göras vid överlämnandet.

OBS! Detta erbjudande gäller endast vid lämning av skidor i samband med att vi kommer till Hackefors den 17:e november.

Corona-anpassning

Med tanke på corona-läget kommer vi hålla till i och utanför garaget vid Skidgården i Hackefors. Vi ser gemensamt till att hålla ordentliga avstånd och inte komma in för många samtidigt i lokalen. Och givetvis gäller att om du har minsta symtom så stannar du hemma.

Det går även bra att komma till butiken i Väderstad istället för att prova pjäxor och göra sin beställning i lugn och ro. Kontakta i så fall Klara för att boka en tid.

Vid frågor:
Skidutrustning: Klara 073 206 83 52.
Stenslipning och vallaservice: Peo 070 130 22 21

Axelsson i Väderstad
Vallsbergsvägen 1
59021 Väderstad

www.langdskidorvaderstad.se
facebook.com/axelssonivaderstad