Projekt "Mera snö" drar igång!

  • 22 sep 2020

Nu startar första etappen i projekt Mera Snö med nedgrävning av el och vatten. Nu behöver vi DIN hjälp!

Med start måndag 21 september drog första etappen av projektet "Mera snö" igång. Arbetet består i att gräva ner elkablar för smidigare och säkrare strömförsörjning av snökanonerna. Vissa delar av sträckan kommer även vattenslang att grävas ner. Det här kommer underlätta snötillverkningen i vinter ordentligt - viktigt för oss alla som vill kunna åka skidor i Hackefors.

Nu behöver vi hjälp av er medlemmar. Vet du vad som är upp och ner på en spade? Då kan du göra en insats. Vi behöver hjälp vardagar mellan 07.00 och 16.00. Man kan välja att sätta upp sig på arbetspass förmiddag, eftermiddag eller heldag. Arbetet består i att hjälpa till att lägga ner kabel, slang och div annat enklare manuellt arbete - bra träning inför vintern! Inga särskilda förkunskaper krävs.

Om ingen kan hjälpa till måste arbetet med grävmaskinen stoppas, så vi uppmanar alla som har möjlighet att hjälpa till några timmar! Listor att skriva upp sig på finns i skidgården, eller hör av dej till Kenneth Stenmark och anmäl dig till ett arbetspass på tel: 070-566 34 90 alt e-post: kennethstenmark@telia.com