Klubbkläder till vintern

  • 16 okt 2019

Nu är webshoppen öppen för beställning av träningskläder i LSK:s snygga design. Shoppen är öppen till 30 oktober och leverans väntas ca v 50.

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/linkopings-sk/
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: linkopingssk19 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

 

Storleksguide: https://trimtex.se/sv/storleksguide/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Ace Collection

Det finns även möjlighet att beställa nya kollektionen Ace Collection (https://trimtex.se/sv/ace-collection/Ace+Collection.html). Vi måste komma upp till minst fem beställningar av respektive plagg för att få köpa. Därför tar vi in intresseanmälningar på dessa plagg och beställer hem det som kommit upp över fem. Mejla Erik Gustafsson om du är intresserad av att beställa ur denna kollektion.

Mössor/pannband

Mössor och pannband beställer vi hem till klubben. Dem köper du direkt i klubbstugan. 

Provkollektion

Det kommer finnas tillfälle att prova modeller och storlekar. Återkommer så snart vi har datum för detta klart!