Spåravgifter - varför då?

  • 3 feb 2018

Gillar du att åka skidor? Tycker du att vårt arbete med spår i Hackefors, Landeryds GK och Linköpings GK ska fortsätta? Då hoppas vi att du kan tänka dig att vara med och bidra genom att betala vår spåravgift!

Skidspåren ligger inom ett kommunalt område som i stadsplan reserverats för idrottsändamål. Då området anses som allmänt rekreationsområde har skidklubben endast möjlighet att ta ut en frivillig spåravgift. Kostnaderna är höga för konstsnötillverkning och spårskötsel där all utrustning, bränsle, el och vatten är dryga utgifter för klubben. All arbetskraft är frivillig och bidrag till spåren, från både allmänhet och medlemmar, är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta hålla en bra kvalitet.  

Stöd därför klubbens arbete med konstsnöspår och övriga spår genom att betala spåravgift!

Betalning

Avgiften kan betalas via Swish (nr 1233908118) eller kontant i p-automaten vid vid parkeringen i Hackefors, alt via bankgiro 753-2583 - se info nedan.

Barn/ungdom 0 - 16 år gratis.
Vuxna heldag 40 kr (ange meddelande SPVD40 i meddelanderutan)
Säsongsavgift 300 kr (ange SPVS300 + namn, adress och personnummer)
Familjeavgift 400 kr (ange SPFAS400 + namn, adress och personnummer på en person)

Vill man lämna övriga bidrag till spårtillverkningen går det också givetvis bra! Och kan du stötta med din tid? Skriv upp dig på listan för att hjälpa till med snökanonerna, fler frivilliga behövs.