Sammanfattning Eva o Martin Johansson

  • 19 apr 2012

image: Sammanfattning Eva o Martin Johansson

Sammanfattning av säsongen 11/12 från Eva och Martin

Eva:

Min säsong har totalt sett varit en riktigt bra säsong där jag vid flera tillfällen visat att jag tagit ytterligare ett steg i rätt riktigt, både på kortare och längre distanser. Det som gläder mig mest är att den klassiska tekniken sitter bättre och jag gör stabila lopp i både klassiska och fristil numera!

Mina bästa resultat denna säsong är:

23:a på Team Sportia Cup Ulricehamn, 5 km F

22:a på Team Sportia Cup Ulricehamn, 10 km K

21:a på FIS-tävling i Östersund 10 km K Masstart

23:e på FIS-tävling i Östersund 10 km F

Jag har under träningsåret tränat 600 h precis som jag planerade och ser fram emot nästa träningsår då jag planerar att öka dosen med minst 50 h till. Jag ska fortsätta fokusera på den klassiska tekniken och slipa mer på stakningen.  Jag kommer under nästa säsong ta hjälp av en tekniktränare, Johanna Ojala, för att utveckla min teknik och få kontinuerlig återkoppling under hela året.  Johanna har tidigare arbetet på både skidgymnasiet i Torsby och som tränare för Team 2015 så det kommer ge mig väldigt mycket att ha kontakt med henne! Just nu har jag några lugna veckor framför mig men jag ser fram emot den 1 maj då träningsåret drar igång på riktigt! Jag är laddad för att träna mer, hårdare och bättre än innan och hoppas på ett fint träningsår

 

Martin:

Min säsong har varit bra och mitt första år i Torsby har varit toppen! Jag har fått bra träning både i Torsby, skidtunneln och på bla Hovfjället och Mattilla.  Träningen har gått bra utan några längre uppehåll. Som första års junior är det svårt att ha några specifika mål innan säsongen men man får gå mycket på hur man stod sig i tid jämfört med förra året, och jag har verkligen plockat mycket tid på mina jämnåriga!

Mina bästa resultat denna säsong:

41:a JSM Borås 20 km Dubbeljakt

48:a JSM Borås 10 km F

44:a Scandic Cup Gällivare prolog 5 km F

42:a Scandic Cup Gällivare Jaktstart 15 km K, plockade 2 placeringar

52:a Åsarna Scandic Cup 15 km K

Eva_J

Vi vill tacka LSK för den här säsongen och önska alla hemma i Linköping lycka till inför sommarens träning!!

// Eva Johansson och Martin Johansson