Hoppa till sidans innehåll

Barn & ungdomsträning


Linköpings Skidklubb har ordinarie verksamhet för barn och ungdomar från ca 7 år och uppåt. För barn från 5-8 år anordnas skidskola på vintern. Vi drar igång skidskolan för 2019 den 8 januari kl 18:00-19:00 vid Skidgården i Hackefors. I år samkörs skidskolan ihop med gröna gruppen. Vi håller på så länge snön räcker! Har du frågor om skidskolan, kontakta Marcus Bennstam This is a mailto link

De ordinarie grupperna delas in efter ålder och skidvana.

För att vara med på vår ungdomsträning så krävs medlemskap i LSK samt att man betalar en träningsavgift på 300kr/år/barn som bla. går till mackor, dryck och dyl. som vi serverar efter vår träning på tisdagar. Träningsavgiften betalas in till bankgiro 753-2583. Märk betalningen: Träningsavgift och barnets namn

Man får givetvis komma och prova på några ggr utan att vara medlem

De yngre grupperna tränar på tisdagar kl 18 vid Skidgården i Hackefors. Äldre ungdomar och juniorer har ytterligare en-två träningstillfällen i veckan. 

Vill du/ditt barn börja träna skidor och/eller skidskytte med LSK?

Du är välkommen till Skidgården i Hackefors på tisdagar kl 18.00. Prata med någon av tränarna på plats så hjälper de till att placera in dig i rätt grupp.

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till:
Leif Johansson 076-1651523 eller Marcus Bennstam, This is a mailto link 

 

Blankett

Här finns blanketten för ersättning för utlägg gällande UTK. Fyll i blanketten och skicka eller ge den till berörd ansvarig inom UTK som sedan attesterar den.

//UTK

Läger

 

 

Uppdaterad: 17 JAN 2018 20:10 Skribent: Emma Busk Winquist

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info