Hoppa till sidans innehåll

Positiva nyheter!

09 DEC 2019 20:00
LSK får tillsammans med 4 andra föreningar dela på sammanlagt 6 mkr från Linköpings kommun. Vi har även fått klart med ett 10-årigt nyttjanderättsavtal för Åbysäcken. Plötsligt händer det!
  • Uppdaterad: 09 DEC 2019 20:00

I slutet av november blev det klart med ett 10-årigt nyttjanderättsavtal till LSK för marken där skidgården i Hackefors står. Det innebär att vi äntligen kan söka och beviljas diverse olika bidrag för att utveckla vår verksamhet och anläggning.

Idag 9 december nåddes vi också av nyheten att Linköpings kommun delar ut sammanlagt 6 miljoner till 5 olika föreningar i Linköping som driver idrottsanläggningar som vänder sig till alla Linköpingsbor. Enligt förslaget, som ska beslutas i kommunstyrelsen den 17 december, får LSK 750 000 kr. (Läs mer i Corren >>)

Ny snökanon beställd

När nyttjanderättsavtalet blev klart innebar det att vi äntligen kunde söka medel från SISU/Östergötlands Idrottsförbund för inköp av en ny snökanon. Bidraget är beviljat och kanonen är nu beställd och ska förhoppningsvis underlätta vid vinterns snöläggning i Åbysäcken. 

– Bidraget från kommunen är välkommet för att fortsätta utveckla och renovera vår anläggning. Vi är riktigt glada idag och ser fram emot att fortsätta arbetet med projektet "Mera snö", säger ordförande Mikael Åsberg 

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info