Hoppa till sidans innehåll

Förslag till ny robust organisation

03 SEP 2019 19:19
Styrelsen föreslår en förändrad organisation för att rusta klubben för framtiden och förenkla för medlemmar som vill ställa upp och ta ett uppdrag. Vi söker också dig som kan tänka dig att jobba med projektet "Mera snö"!
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 19:19

Under våren har styrelsen arbetat fram ett förslag till förändrad organisation inom LSK. Syftet är att göra det enklare för fler medlemmar att kunna ta uppdrag så vi kan bli fler som hjälps åt att driva vår fina förening framåt. 

Vi har sett över de tidigare kommittéerna och föreslår att några slås ihop eller utökas. De döps samtidigt om till sektioner för att markera nystarten. Varje sektion ska få ett tydligt uppdrag och en arbetsbeskrivning. Det blir också fler personer i varje sektion som kan hjälpa varandra med uppdragen och därmed fördela arbetet på fler. Det tror vi dels kommer göra det mer attraktivt att ta ett uppdrag och det kommer göra klubben mindre sårbar då det finns fler som kan hjälpa till där det tidigare låg helt på en enskild person.

Se presentationen för mer detaljer kring den föreslagna organisationen (pdf) >>

Projektgrupp "Mera snö"

Vi söker personer som vill jobba med vårt projekt "Mera snö". Vår plan är att kunna bygga en modern konstsnöanläggning, komplett med flera snökanoner, vattenförsörjning från Stångån och en ändamålsenlig elanläggning. Förslag med ritningar och offert finns. 

Styrelsen jobbar för närvarande på en större ansökan till Allmänna arvsfonden och andra bidragsgivare för att finansiera satsningen. Den kan möjliggöra för nya aktiviteter och samarbeten för klubben. T ex skidlekplats, tillgänglighetsanpassning, spontanidrott osv.

Är du intresserad och villig att ge av din tid? Har du vana vid att driva projekt? Har du erfarenhet av entreprenader och anläggning? Alla krafter är välkomna! Kontakta någon i styrelsen om du vill veta mer och vill anmäla ditt intresse! Vi ser fram emot kontakt :)

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info