Hoppa till sidans innehåll

Inga bussresor 2021

14 NOV 2020 13:14
LSK kommer tyvärr INTE kunna ordna någon bussresa till Vasaåket 2021. Riskerna rent ekonomiskt och hälsomässigt blir helt enkelt för stora för oss att bära. Vi hälsar alla välkomna tillbaka igen till nästa säsong!
  • Uppdaterad: 14 NOV 2020 13:14

Vi har vägt för- och nackdelar mot varandra för att se vilka möjligheter vi har att kunna ordna en prisvärd, välordnad och smittsäker resa till årets vinterveckor i fäders spår.

Men när allt lagts samman har vi kommit fram till att vi inte kommer kunna genomföra detta utan att riskerna för klubben rent ekonomiskt blir för stora (då vi redan har ett ansträngt ekonomiskt läge innevarande budgetår). Om restriktionerna skärps ytterligare eller allt måste ställas in med kort varsel riskerar vi att bli stående med extra kostnader som vi inte har råd med i dagens läge.

Hälsomässigt har det också sina utmaningar att ordna en säker resa då många personer som normalt inte umgås ska vistas i samma buss under många timmar, bo och äta tillsammans osv. Vi vill inte bidra till att någon kanske blir svårt sjuk, eller ännu värre.

En tredje faktor är logistisk. Vasaloppet erbjuder inga möjligheter att duscha och byta om efter loppen. Det skulle betyda att vi förmodligen behövt övernatta två nätter i boende inom gångavstånd från målområdet för att kunna erbjuda alla möjlighet att duscha efter sitt lopp. Att åka hem blöta och svettiga samma kväll/natt ser vi inte riktigt som ett alternativ.

Vi hoppas alla har förståelse för vårt beslut och vill återkomma kommande säsonger och resa med oss igen!

Styrelsen och arrangemangsgruppen


Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: Linkopingssk@gmail.c...

Se all info