Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SSF Längdåkning


Svenska Skidförbundet har tagit ut sex damer och sex herrar som ska representera längdlandslaget vid världscuptävlingarna i Konnerud den 4 mars.
 
Svenska Skidförbundet har tagit ut sex damer och sex herrar som ska representera längdlandslaget vid världscuptävlingarna i Lahtis den 29 februari – 1 mars.
 
SSF informerar om resor och bokningar till Skandiaviska Cupens final i Harstad, Norge 13 - 15 mars.
 
Jonna Sundling tog sin fjärde individuella pallplats för säsongen när hon blev tvåa i den klassiska sprinten på Ski Tour 2020 i Trondheim. Anna Dyvik tangerade sitt personbästa i världscupen genom en fjärdeplats och Johan Häggström blev elva.
 
SSF informerar om finalen av Skandinaviska Cupen 2020.
 
Nu lanserar ICA och Längdlandslaget tillsammans I skidspåret – en frågesport om mat, träning och skidor.
 
Nästa helg med start den 29 februari är det dags för Folksam Cup i Järpen. Järpens SK och Duveds IF hälsar då alla distrikt med sina 15 - 16 åringar välkomna till riktigt fina förhållanden.
 
SSF informerar om finalen av Skandinaviska Cupen 2020.
 
Under Ski Tour 2020 i Östersund var det inte bara våra landslagsåkare som tävlade. På plats var även de sex föreningar som i år fick uppleva finalen av Stjärnjakten, och vilka härliga dagar det blev!
 
Svenska Skidförbundet och Rehns BK kan nu glädjande nog meddela att Volkswagen Ungdomscup kommer att genomföras som planerat i Bollnäs den 6 - 8 mars.
 
Svenska Skidförbundet har tagit ut elva damer och tolv herrar som ska representera det svenska längdlandslaget under JVM och U23-VM i Oberwiesenthal, Tyskland, den 29/2 till 7/3.
 
Jonna Sundling blev fyra och Linn Svahn sexa i fristilssprinten när Ski Tour 2020 fortsatte i Åre.
 
Minst ett skidaktivitetsområde i varje kommun, det är ett av de största målen som Svenska Skidförbundet har för att ge tillgänglighet och möjlighet till snöglädje på längden för alla barn och ungdomar. Vi vill ha din hjälp att visa snöglädjen i bild!
 

Skidpropaganda i Lycksele

(2020-02-17 16:53)
Volkswagen och Scandic Cup i Lycksele är över och efter tre mycket fina tävlingsdagar är det bara att konstatera att arrangerande Lycksele IF fick till eriktig skidpropaganda.
 
Frida Karlsson hade den näst snabbaste tiden av alla i söndagens 10 kilometer jaktstart i klassisk stil. Ebba Andersson ligger kvar på fjärdeplats efter två etapper av Ski Tour 2020. Jens Burman klättrade en placering till 19:e plats.
 

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: Linkopingssk@gmail.com

Se all info