Hoppa till sidans innehåll

Barn & ungdomsträning


Linköpings Skidklubb har ordinarie verksamhet för barn och ungdomar från ca 7 år och uppåt. För barn från 5-8 år anordnas skidskola på vintern. Vi drar igång skidskolan för 2018 den 9 januari kl 17:45-18:45 vid Skidgården i Hackefors. I år samkörs skidskolan ihop med gröna gruppen. Vi håller på så länge snön räcker!

De ordinarie grupperna delas in efter ålder och skidvana.

För att vara med på vår ungdomsträning så krävs medlemskap i LSK samt att man betalar en träningsavgift på 300kr/år/barn som bla. går till mackor, dryck och dyl. som vi serverar efter vår träning på tisdagar. Träningsavgiften betalas in till bankgiro 753-2583. Märk betalningen: Träningsavgift och barnets namn

Man får givetvis komma och prova på några ggr utan att vara medlem

De yngre grupperna tränar på tisdagar kl 18 vid Skidgården i Hackefors. Äldre ungdomar och juniorer har ytterligare en-två träningstillfällen i veckan. Under barmarkssäsongen tränar de på lördagar kl 10 och under snösäsongen på torsdagar kl 18 (utöver tisdagsträningarna).

Vill du/ditt barn börja träna skidor och/eller skidskytte med LSK?

Du är välkommen till Skidgården i Hackefors på tisdagar kl 18.00. Prata med någon av tränarna på plats så hjälper de till att placera in dig i rätt grupp.

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till:
Karin Eklund-Johansson 0702-331691
Leif Johansson 076-1651523

Blankett

Här finns blanketten för ersättning för utlägg gällande UTK. Fyll i blanketten och skicka eller ge den till berörd ansvarig inom UTK som sedan attesterar den.

//UTK

Läger

 

 

Uppdaterad: 17 JAN 2018 20:10
Skribent: Emma Busk Winquist

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info