Hoppa till sidans innehåll

Webbshopen öppen

2018-05-05 08:10
Nu finns möjlighet att beställa träningskläder för sommaren i LSK-design! Webbshopen är öppen t o m 20 maj. Leverans v 26.
  • Uppdaterad: 2018-05-13 19:49

Nu öppnar vi upp webbshopen för beställning av klubbkläder inför sommaren. Nytt i sortimentet är två sorters t-shirts och korta tights. Det går också att beställa löparjackor. Vid detta tillfälle finns ingen provkollektion hemma för storleksprovning. Mått på kläderna finns i produktbeskrivningarna på hemsidan. T-shirt finns i två modeller. Den dyrare (för "den kräsne") är tight, så där kan det vara läge att gå upp en storlek hälsar Trimtex.

Sista dag för beställning: 20 maj. Beräknad leverans v 26.

För att komma till webbshopen:

Gå in på sida: trimtex.se/customer/LinkopingsSK
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i linkopingssk18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

25% rabatt på Trimtex sortiment

I samband med din beställning av klubbkläder lämnar Trimtex också 25% rabatt på hela sitt sortiment om du beställer varorna samtidigt som klubbkläderna. Rabatten dras av automatiskt när du loggat in i vår teamshop, ingen särskild rabattkod behövs!

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info