Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emma Busk Winquist

Nya medlems- och träningsavgifter

2017-10-05 20:14
Årsmötet beslutade om en höjning av medlemsavgiften med 50 kr/år samt införande av träningsavgift för deltagande i träningsgrupp.
  • Uppdaterad: 2017-11-02 18:34

På årsmötet beslutades att höja medlemsavgiften med 50 kr för enskild resp familjemedlem. De nya medlemsavgifterna blir alltså 450 kr för enskild medlem och 650 kr för familj. Därutöver beslutade årsmötet att införa en obligatorisk träningsavgift för alla medlemmar som deltar i ledarledda träningsgrupper, såsom vasaloppsgruppen eller ungdomsgrupperna. Träningsavgiften är satt till 300 kr/person och år. Ungdomsgrupperna har redan sen ett antal år tillbaka haft träningsavgifter och fortsätter således som tidigare.

Här finns information om hur du betalar in avgifterna >>
(Vi ser gärna att du betalar in senast 10 november.)

Anledningen till de höjda avgifterna är behov av satsningar inom klubben för att säkra snötillgång på vintrarna, samtidigt som bidragsintäkterna från kommunen minskat.

Styrelsen har lagt upp en långsiktig investeringsplan för projektet ”Mera snö” vilket bl a innefattar satsning på att ta vatten från Stångån, bygga ut elanläggningen och göra den säkrare, samt möjliggöra tidig snöpremiär genom att hämta snö (isskrap) från bandybanan på Stångebro. Även långsiktiga planer på bättre och tystare snökanoner finns med.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i medlemsskapet >>

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info