Hoppa till sidans innehåll

Bästa LSK:are i Vasaloppet

03 MAR 2019 18:39
Stort grattis till Martin Johansson som blev bästa LSK:are på plats 321 i dagens Vasalopp. Sluttiden 5:28 i motvind och snöfall är respekt! Drygt två minuter efter hittar vi nästa LSK-åkare; Benjamin Lembke. Bästa dam blev Caroline Svensson. Grattis!
  • Skapad: 03 MAR 2019 18:39

Martin Johansson förbättrade fjolårets resultat rejält från 850 till 321. Han gick i mål med tiden 5:28 och följdes ett par minuter senare av Benjamin Lembke på plats 336.

Martin Johansson och Benjamin Lembke

Bästa dam i Vasaloppet (med reservation för att redaktören kan ha läst fel i listorna!) blir Caroline Svensson på plats 746 i damklassen och tiden 9:41.

Två bussar på plats

LSK åkte som vanligt upp med två bussar fulla av LSK:are och andra östgötar för att skida de nio milen mellan Sälen och Mora. Dagen har bjudit på en rejäl utmaning för många i spåren med tidvis ymnigt snöfall och motvind. Bra kämpat allihop!

Vill du eller någon du känner prova på det här äventyret nästa år? Vi kommer arrangera bussresor till Öppet spår Söndag, Tjejvasan och Vasaloppet, precis som vanligt. Allt är fixat med transporter och mat - ni står för skidåkningen! VÄLKOMNA!

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info