Hoppa till sidans innehåll

Stort tack

17 SEP 2018 19:26
Efter att ha avslutat sin elitsatsning vill Eva Johansson rikta ett stort tack till Linköpings skidklubb och dem som betytt lite extra mycket genom åren!
  • Skapad: 17 SEP 2018 19:26

Eva JohanssonHej LSK:are!

På SM i Skellefteå i våras åkte jag min sista tävling som elitaktiv skidåkare och jag vill därför passa på att skicka ett stort tack till alla er i klubben!

 

Ung Eva JohanssonJag började på skidskolan när jag var 6 år och det har sedan dess varit självklart att tävla för Linköpings SK genom hela min idrottskarriär. Det stöd jag fått från klubben har gjort det möjligt för mig att satsa på min idrott på elitnivå. Att få sätta Linköpings skidklubb på kartan i skid-Sverige har varit väldigt roligt och jag är otroligt stolt över det! Jag har under min karriär representerat LSK på bla 4 Junior SM, 8 Senior SM, 1 Vasalopp, 6 Tjejvasor och flertalet Skandinaviska cuper.

 

Eva Johansson på tävlingJag vill passa på att rikta ett extra tack till några i klubben som betytt extra mycket för mig i min satsning! Allt började med skidskola med Mikael "Mäla" Karlsson och Jonas Löwendahl som tränare. Vi skulle mest leka, men jag tror att min tävlingsdjävul växte fram redan då- för jag tävlade fast det inte fanns en tävling. Och jag tycke det var så kul! Mäla och Jonas -tack för all träningsglädje ni spred och enormt engagemang, bättre start hade jag inte kunnat få på min idrottskarriär.

Som 12-13 åring började resultaten komma både i och utanför Östergötland och med Carin Marcusson och Patrik Emanuelsson som tränare började den mer strukturerade träningen.

Tack Carin och Patrik för att ni gav mig insikten om vad som krävdes för att ta nästa steg i min träning. Tack för träningsprogram, motivation och bra träningsvärderingar.

Eva Johansson på tävlingTack till alla veteraner som gjort mackor och saft varje tisdag på skidgården! Tack för allt ert stöd och glada hejarop!

Stort tack till UTK, styrelsen och ordförande för att ni gjort det möjligt för mig att satsa på det jag tycker är allra roligast - längdskidåkning!

Hoppas vi ses framöver i skidspåret! 😊

Skidhälsningar // Eva Johansson

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info