Hoppa till sidans innehåll

Resultat Vasaloppsveckan

2018-03-06 19:38
Många LSK:are har deltagit i olika lopp under Vasaloppsveckan 2018. Vasaloppsbucklan går i år till Daniel Erici (551:a) och Eva Johansson (44:a) efter mycket fina lopp.
  • Uppdaterad: 2018-03-06 19:47

Vasaloppet

74 LSK:are tog sig i mål i Vasaloppet 2018. Allra snabbast körde Daniel Erici 5:22:32 (551:a plats) och Eva Johansson 5:52:45 (44:e plats) och kammade därmed hem LSK:s Vasaloppsbuckla i herr- respektive damklassen. Stort grattis!

Tjejvasan

13 damer från LSK gick i mål i Tjejvasan, varav 5 i tävlingsklassen. Eva Johansson slutade på 39:e plats och Linnea Johansson på 47:e plats, mycket fina prestationer!

Skidåkning - idrott för alla!

Att längdskidåkning är en sport för hela livet har vi verkligen visat i vinter. Vi har haft deltagare från 11 - 88 år i olika lopp under veckan. Det visar på den härliga bredd vi har i vår verksamhet och att längdåkning är mer än en idrott, det är en livsstil.

Bussresor - fortsatt populärt

I år körde vi bussresor till Tjejvasan, Öppet spår söndag och Vasaloppet. Fördelen att resa med oss är att allt runtomkring loppet är ordnat. Alla transporter, mat, boende och vallaservice är ordnade och allt deltagarna behöver koncentrera sig på är sitt eget lopp. Flera nämner detta i sina utvärderingar efteråt. För dem som aldrig deltagit i loppen förut är det en stor fördel att få hjälp, information och kan ta del av erfarenhet från dem som åkt förut.

Stort tack!

Stort tack till alla er som åkt med oss, alla som jobbat med arrangemangen, bussvärdar, stått i kontrollen i Vasslan, fixat snö, spår och träning under säsongen!

Skribent: Emma Busk Winquist
Epost: Adressen Gömd

Vi sponsras av:

Maskinia

 

 


 

Följ oss:


 

 

Postadress:
Linköpings SK - Skidor
Vintervägen 15
58941 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info